Cardmaking med washi-tape

Ja, jag erkänner – luften gick ur mig lite vad gäller min nedräkning av åren. Det var grymt kul att göra men tog sån tid och åt upp all min data på telefonen då jag fann den bästa tiden att greja med bloggen var på bussen till och från jobbet…

Nåväl, idag ville jag inte skriva om det utan om lite pyssel; håller på att ”renovera” och fixa till i mitt pysselrum (eller mamma tyckte jag skulle döpa det till något mer spännande, kanske ”creative studio”). Tänkte lägga upp lite bilder och visa sen när det är klart så ni får vackert vänta. 

Men när jag då är och lyfter i alla mina grejer så väcks kreativiteten, så idag efter vi lagat storkok för matlådor (!) slog jag mig ned vid min chiffonje för lite cardmaking, blev två enkla kort med lite washi-tape, stämplar från Simon days stamp och die från Die-namics.

Insåg att jag är lite dålig på att visa upp de kort jag gör och jag tänker att det kanske kan vara kul inspiration för någon annan. Bjuder därför också för två kort jag skapade till svägerskan (ett växthus-kort gjort med papper från Pion design och ett med kvinnosymbolen) när hon fyllde jämt och namnvimplar jag gjorde till brorsdottern på 1-årsdagen.


Bye for now!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s