Tikei

Det enda sminkmärke jag använt regelbundet och nu under väldigt lång tid är Tikei. Jag var på jakt efter ett mineralsmink, jag resonerade att om jag ska bry mig om vad jag smörjer in min hy med så kanske jag inte ska täcka den med smink hela dagen som innehåller mindre bra ingredienser.

Så jag började leta runt och ramlade över Tikei – ett märke jag inte hade hört talas om men jag gillade de jag läste. Så jag beställde hem ett provkit – vilket var det första positiva med märket. Med prover kunde jag hitta rätt färger och testa produkten innan jag behöver köpa hem en fullstor förpackning vilket gäller överallt annars. Det finns ävwn guider på hemsidan för att hjälpa sig att hitta rätt bland nyanserna.

Jag använder deras foundation (Peach 2) och concealer (Peach, ibland Yellow och Mint). Min favorit rouge heter Adore och några favoritögonskuggor är Princess, Shadow, Embrace och Gossip.

Den senaste favoriten är läppstiften Phoenix och Toronto.

Jag kan inte heller nämna Tikei utan deras sminkborstar. Ultimate Kabuki, Ultimate concealer, Eyeshadow, Angled liner och Ultimate powder används dagligen!

För att summera; ett fantastiskt bra märke jag rekommenderar till fullo!!

Bye for now!

Alla bilder är tagna från Tikeis hemsida.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s